Aardappels en erwten in yoghurtsaus
Aan de slag
In braadpan ghee verhitten en gember, rode peper en komijn 1 min. fruiten. Aardappelen, kurkuma en mosterd erdoor scheppen, 300 ml water in pan schenken en gerecht afgedekt 20 min. stoven. Bevroren tuinerwten na 15 min. toevoegen. Bloem met 2 el water tot glad papje roeren en door yoghurt mengen. Yoghurt door aardappelen scheppen en nog 1 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout. Lekker met bloemkoolbeignets en mango op zuur (zie recept elders op ah.nl/recepten).
Aardappels en erwten in yoghurtsaus
hoofdgerecht
null personen
330 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan ghee verhitten en gember, rode peper en komijn 1 min. fruiten. Aardappelen, kurkuma en mosterd erdoor scheppen, 300 ml water in pan schenken en gerecht afgedekt 20 min. stoven. Bevroren tuinerwten na 15 min. toevoegen. Bloem met 2 el water tot glad papje roeren en door yoghurt mengen. Yoghurt door aardappelen scheppen en nog 1 min. meewarmen. Op smaak brengen met zout. Lekker met bloemkoolbeignets en mango op zuur (zie recept elders op ah.nl/recepten).
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el ghee
2 tl verse gemberwortel
½ rode peper
2 tl gemalen komijn (djinten)
700 g aardappelen
1 tl kurkuma
1 el grove mosterd
450 g tuinerwten
2 el bloem
200 ml yoghurt