Kardemomsorbet met rijstmie
Aan de slag
Mihoen in stukken breken en met kurkuma 4 min. in kokend water laten wellen. Overdoen in vergiet en laten uitlekken. Siroop in vier hoge glazen schenken en mihoen erover verdelen. Kardemom door melk roeren. In elk glas 2 bolletjes ijs, kwart van druiven en 100 ml melk doen. Amandelen erover strooien en sorbet met lange lepel en rietje serveren.
Kardemomsorbet met rijstmie
nagerecht
null personen
415 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen in stukken breken en met kurkuma 4 min. in kokend water laten wellen. Overdoen in vergiet en laten uitlekken. Siroop in vier hoge glazen schenken en mihoen erover verdelen. Kardemom door melk roeren. In elk glas 2 bolletjes ijs, kwart van druiven en 100 ml melk doen. Amandelen erover strooien en sorbet met lange lepel en rietje serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g mihoen
1 tl kurkuma
8 el rozensiroop
½ tl gemalen kardemom (specerijen)
400 ml melk
500 ml vanilleijs
100 g witte druiven
75 g amandelen