Kropsla met cambozola
bewaar
bewaar

Kropsla met cambozola

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak de champignons in 4 min. gaar en goudbruin. Haal de slabladeren los, was ze en droog ze in een sla-centrifuge of dep ze droog met keukenpapier.

Maak een dressing van de rest van de olie, de balsamicoazijn en de honing. Breng op smaak met peper. Brokkel de cambozola in stukjes. Verdeel de sla, de champignons, de cambozola, de tomaten, de avocado en de bosui over 4 borden en schenk de dressing erover. Lekker met ciabattabrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kropsla met cambozola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig