Kropsla met cambozola
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak de champignons in 4 min. gaar en goudbruin. Haal de slabladeren los, was ze en droog ze in een sla-centrifuge of dep ze droog met keukenpapier.
Maak een dressing van de rest van de olie, de balsamicoazijn en de honing. Breng op smaak met peper. Brokkel de cambozola in stukjes. Verdeel de sla, de champignons, de cambozola, de tomaten, de avocado en de bosui over 4 borden en schenk de dressing erover. Lekker met ciabattabrood.
Kropsla met cambozola
voorgerecht
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el olie in een grote koekenpan en bak de champignons in 4 min. gaar en goudbruin. Haal de slabladeren los, was ze en droog ze in een sla-centrifuge of dep ze droog met keukenpapier.
Maak een dressing van de rest van de olie, de balsamicoazijn en de honing. Breng op smaak met peper. Brokkel de cambozola in stukjes. Verdeel de sla, de champignons, de cambozola, de tomaten, de avocado en de bosui over 4 borden en schenk de dressing erover. Lekker met ciabattabrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 el olijfolie
1 bakje kastanjechampignons
1 kropsla
1 el balsamicoazijn
1 tl honing
200 g cambozola
4 roma-tomaten
1 avocado
1 zakje bosuitje