Broodje tartaar
Aan de slag
Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de tartaartjes in 8 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de uienringen in het braadvet goudbruin. Snijd ondertussen de broodjes open. Meng de yoghurt met de komkommer en 2 el munt en voeg peper en zout naar smaak toe. Beleg de broodjes met een flinke lepel komkommeryoghurt, de tartaartjes, een plak tomaat en de uienringen. Strooi de overige munt met peper en zout naar smaak over de resterende komkommer en serveer met de rest van de tomaat bij de broodjes.
Broodje tartaar
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de tartaartjes in 8 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de uienringen in het braadvet goudbruin. Snijd ondertussen de broodjes open. Meng de yoghurt met de komkommer en 2 el munt en voeg peper en zout naar smaak toe. Beleg de broodjes met een flinke lepel komkommeryoghurt, de tartaartjes, een plak tomaat en de uienringen. Strooi de overige munt met peper en zout naar smaak over de resterende komkommer en serveer met de rest van de tomaat bij de broodjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kampioentjes
2 el olijfolie
2 x 2 rundertartaartjes
3 uien
1 bakje Griekse yoghurt
1 komkommer
3 el verse munt
4 tomaten