Broodje tartaar
bewaar
bewaar

Broodje tartaar

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de tartaartjes in 8 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de uienringen in het braadvet goudbruin. Snijd ondertussen de broodjes open. Meng de yoghurt met de komkommer en 2 el munt en voeg peper en zout naar smaak toe. Beleg de broodjes met een flinke lepel komkommeryoghurt, de tartaartjes, een plak tomaat en de uienringen. Strooi de overige munt met peper en zout naar smaak over de resterende komkommer en serveer met de rest van de tomaat bij de broodjes.

algemeenGril de tartaartjes en beleg ze met fijngesneden uienringen. Lekker met Griekse yoghurt of ketchup.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje tartaar

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig