Knakworstjes in filodeeg
Met deze worstjes in knapperig deeg – eten met je handen! – scoor je gegarandeerd punten.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Smelt de boter in een steelpan. Bestrijk een ontdooid vel filodeeg met wat gesmolten boter. Vouw het vel dubbel en bestrijk weer met gesmolten boter. Rol hier een knakworst in.
Herhaal dit voor de andere knakworsten en bak ze in ca. 20 min. goudbruin en knapperig.
Knakworstjes in filodeeg
Met deze worstjes in knapperig deeg – eten met je handen! – scoor je gegarandeerd punten.
null personen
145 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Smelt de boter in een steelpan. Bestrijk een ontdooid vel filodeeg met wat gesmolten boter. Vouw het vel dubbel en bestrijk weer met gesmolten boter. Rol hier een knakworst in.
Herhaal dit voor de andere knakworsten en bak ze in ca. 20 min. goudbruin en knapperig.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g ongezouten roomboter
4 runderknakworsten
4 vellen diepvries filodeeg
Dit heb je nodig
bakpapier