Preischotel met ambachtelijke rookworst
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de bechamelsaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de ui, de paprika en de spekblokjes. Vul de ovenschaal dakpansgewijs en in rijen met de ringen prei, de plakjes rookworst en de aardappelschijfjes, strooi er wat peper en zout over. Verdeel het uienmengsel erover en schenk de bechamelsaus erover. Schuif de schaal 35 min. in de oven, de saus kleurt dan goudbruin. Serveer het gerecht warm.
Preischotel met ambachtelijke rookworst
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de bechamelsaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de ui, de paprika en de spekblokjes. Vul de ovenschaal dakpansgewijs en in rijen met de ringen prei, de plakjes rookworst en de aardappelschijfjes, strooi er wat peper en zout over. Verdeel het uienmengsel erover en schenk de bechamelsaus erover. Schuif de schaal 35 min. in de oven, de saus kleurt dan goudbruin. Serveer het gerecht warm.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje bechamelsaus
400 ml melk
1 ui
1 rode paprika
125 g gerookte spekblokjes
2 x 250 g prei
1 rookworst
1 duopak aardappelschijfjes
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter