Preischotel met ambachtelijke rookworst
bewaar
bewaar

Preischotel met ambachtelijke rookworst

20 min. bereiden / 35 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de bechamelsaus met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de ui, de paprika en de spekblokjes. Vul de ovenschaal dakpansgewijs en in rijen met de ringen prei, de plakjes rookworst en de aardappelschijfjes, strooi er wat peper en zout over. Verdeel het uienmengsel erover en schenk de bechamelsaus erover. Schuif de schaal 35 min. in de oven, de saus kleurt dan goudbruin. Serveer het gerecht warm.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Preischotel met ambachtelijke rookworst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig