Wintergroentesoep
Aan de slag
Verdun de bouillon volgens de aanwijzingen op de pot. Breng aan de kook, voeg de penne toe en kook in 12 min. gaar. Halveer ondertussen de spruitjes.
Bak de spekreepjes uit, schep de ui en winterpeen erbij en roerbak op laag vuur 5 min. Schep de groenten met spekjes bij de soep in de pan. Voeg de witte bonen (met vocht) toe en breng de soep al roerend weer aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de soep in 4 kommen.
Wintergroentesoep
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verdun de bouillon volgens de aanwijzingen op de pot. Breng aan de kook, voeg de penne toe en kook in 12 min. gaar. Halveer ondertussen de spruitjes.
Bak de spekreepjes uit, schep de ui en winterpeen erbij en roerbak op laag vuur 5 min. Schep de groenten met spekjes bij de soep in de pan. Voeg de witte bonen (met vocht) toe en breng de soep al roerend weer aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de soep in 4 kommen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 potje krachtbouillon
150 g penne
½ zak spruitjes
1 duobakje Provençaalse
2 uien
250 g winterpeen
1 potje witte bonen