Forel met varkensvlees
bewaar
bewaar

Forel met varkensvlees

55 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Vissen afspoelen onder koud stromend water en droogdeppen met keukenpapier. Vissen met een scherp mes aan beide zijden elke 2 cm kruislings inkerven. In keukenmachine spekblokjes fijnhakken. Gehakt toevoegen en machine kort laten draaien. In kommetje oestersaus, sojasaus, olie, sherry en peper naar smaak mengen en 3 eetlepels door gehaktmengsel scheppen. Buikholten van forellen vullen met gehakt en forellen in ovenschaal leggen. Bosui en gember in luciferdunne reepjes snijden en over vis strooien. Rest van sausje erover schenken. In midden van oven forel in 25-30 minuten gaar laten worden. Als bovenkant te donker wordt, afdekken met aluminiumfolie. Serveren met roergebakken mihoen en roergebakken Chinese kool.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Forel met varkensvlees

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig