Gemarineerde zoetzure tah tsai
Aan de slag
Repen tah tsai in pan leggen en kokend water erop schenken. Groente na 30 seconden afgieten en overdoen in schaal. In koekenpan arachideolie en sesamolie verhitten en chilipeper en vierseizoenenpeper 30 seconden bakken. Olie over groente schenken. Suiker, azijn, gember en knoflook erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout. Minimaal 2 uur op kamertemperatuur laten staan. Voor serveren marinade afgieten.
Gemarineerde zoetzure tah tsai
bijgerecht
null personen
65 kcal
10 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Repen tah tsai in pan leggen en kokend water erop schenken. Groente na 30 seconden afgieten en overdoen in schaal. In koekenpan arachideolie en sesamolie verhitten en chilipeper en vierseizoenenpeper 30 seconden bakken. Olie over groente schenken. Suiker, azijn, gember en knoflook erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout. Minimaal 2 uur op kamertemperatuur laten staan. Voor serveren marinade afgieten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 tah tsai
3 eetlepels arachideolie
½ eetlepel sesamolie
1 gedroogd chilipepertje
1 theelepel vierseizoenenpeper
3 eetlepels suiker
100 ml rijstazijn
2 cm verse gemberwortel
2 teentjes knoflook