Zuurkoolsalade met gerookte eend
De eendenborstfilet en de mosterd geven de zuurkool een bijzondere twist.
Aan de slag
Snijd de korstjes van het brood en rol het brood met een deegroller plat. Snijd het brood schuin door en snijd de driehoekjes die overblijven nogmaals door. Verhit de boter in een koekenpan en bak het brood in 5 min. goudbruin. Keer regelmatig. Laat afkoelen op keukenpapier.
Druk het vocht uit de zuurkool en meng met de slagroom en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de zuurkool over de toast en leg op elk toastje 2 opgerolde plakjes eendenborstfilet. Serveer direct.
Zuurkoolsalade met gerookte eend
Instructievideo - 01:31 min.
Zuurkoolsalade met gerookte eend
De eendenborstfilet en de mosterd geven de zuurkool een bijzondere twist.
null porties
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de korstjes van het brood en rol het brood met een deegroller plat. Snijd het brood schuin door en snijd de driehoekjes die overblijven nogmaals door. Verhit de boter in een koekenpan en bak het brood in 5 min. goudbruin. Keer regelmatig. Laat afkoelen op keukenpapier.
Druk het vocht uit de zuurkool en meng met de slagroom en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de zuurkool over de toast en leg op elk toastje 2 opgerolde plakjes eendenborstfilet. Serveer direct.
kookstaptip:
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sneetjes witbrood
10 g ongezouten roomboter
1 el verse slagroom
1 tl grove Zaanse mosterd
50 g zuurkool
16 plakjes gerookte eendenborstfilet
Dit heb je nodig
deegroller