Tonijnrisotto met paprika
Aan de slag
Verhit 3 eetlepels olie in een braadpan en fruit hierin de ui 2 minuten. Voeg de rijst, de kruiden en de tomatenpuree toe en roer goed. Schenk er telkens wat hete groentebouillon bij, wacht tot de bouillon helemaal door de rijst is opgenomen en voeg dan de volgende scheut bouillon toe. Na 15-20 minuten is de rijst gaar en bijna alle bouillon op. Bak ondertussen de paprika's in een koekenpan in de rest van de olie in 3 minuten gaar. Voeg de tonijn toe en warm het geheel 1 minuut door. Voeg dit mengsel toe aan de rijst en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.
Tonijnrisotto met paprika
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 3 eetlepels olie in een braadpan en fruit hierin de ui 2 minuten. Voeg de rijst, de kruiden en de tomatenpuree toe en roer goed. Schenk er telkens wat hete groentebouillon bij, wacht tot de bouillon helemaal door de rijst is opgenomen en voeg dan de volgende scheut bouillon toe. Na 15-20 minuten is de rijst gaar en bijna alle bouillon op. Bak ondertussen de paprika's in een koekenpan in de rest van de olie in 3 minuten gaar. Voeg de tonijn toe en warm het geheel 1 minuut door. Voeg dit mengsel toe aan de rijst en meng goed. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels olijfolie
1 ui
300 g risottorijst
2 theelepels Italiaanse
1 blikje tomatenpuree
540 ml groentebouillon
1 zak paprikamix
2 blikjes tonijn