Pecannotentaart
bewaar
bewaar

Pecannotentaart

25 min. bereiden / 30 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Op met bloem bestoven aanrecht plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en uitrollen tot ronde lap van ca. 25 cm doorsnede. Vorm bekleden met deeg. Overtollig deeg langs bovenrand wegsnijden. Bodem bedekken met cirkel van bakpapier. Steunvulling erin strooien. Taartbodem in midden van oven in ca. 15 min. lichtbruin bakken. Intussen in kom eieren loskloppen met bloem, basterdsuiker, kaneel, kruidnagel en vanillesuiker. Crème fraîche erdoor roeren. Taartvorm uit oven nemen en steunvulling en bakpapier verwijderen. Oventemperatuur terugschakelen op 200 °C. Pecannoten over taartbodem verdelen. Eimengsel in vorm schenken. In midden van oven taart in ca. 30 min. goudbruin en gaarbakken. Taart uit oven nemen en laten afkoelen.

Blind bakken

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pecannotentaart

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig