Knapperige pindakip met groentemie
bewaar
bewaar

Knapperige pindakip met groentemie

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets in stukken van 2 x 4 centimeter. Schep de helft van het sinaasappelsap om met de kip, laat 5 minuten staan.

Verwijder de puntjes van de sperziebonen en halveer ze. Kook de bonen in 5 minuten beetgaar. Laat de stukjes kip uitlekken, haal ze door het ei en rol ze door de pinda's.

Verhit 3 eetlepels olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipstukjes op middelhoog vuur in 8 minuten bruin en gaar. Keer regelmatig. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok. Bak eerst de winterpeen 1 minuut. Voeg de knoflook en 2 eetlepels sojasaus toe en bak al omscheppend op hoog vuur nog 2 minuten. Schep dan de bonen, de rest van het sap en de mie erbij. Laat alles al omscheppend goed heet worden en breng op smaak met sojasaus. Serveer met de knapperige kipstukjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knapperige pindakip met groentemie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig