Gekoelde kokosmelk met meloen
Aan de slag
Kokosmelk en zout door elkaar roeren en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Meloenen schillen, pitjes verwijderen en in plakjes (of blokjes) snijden. Meloen rangschikken op vier platte borden. IJsblokjes over kommetjes verdelen, gezouten kokosmelk erop schenken. Kommetjes naast meloen op borden zetten.
Gekoelde kokosmelk met meloen
nagerecht
null personen
125 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kokosmelk en zout door elkaar roeren en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Meloenen schillen, pitjes verwijderen en in plakjes (of blokjes) snijden. Meloen rangschikken op vier platte borden. IJsblokjes over kommetjes verdelen, gezouten kokosmelk erop schenken. Kommetjes naast meloen op borden zetten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 ml kokosmelk
1 theelepel zout
½ cantaloupemeloen
½ galiameloen
¼ watermeloen
12 ijsklontjes