Romige vis met knapperig bladerdeeg
bewaar
bewaar

Romige vis met knapperig bladerdeeg

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verwijder de plastic velletjes van het bladerdeeg, snijd de plakjes tweemaal diagonaal doormidden zodat je 4 driehoekjes krijgt en bak de plakjes op de bakplaat in 8 minuten bruin. Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes. Breng een pan water met zout en de kurkuma (deze geeft de bloemkool een gele kleur) aan de kook en kook de roosjes in 6 minuten beetgaar. Schenk de slagroom in een pan en voeg de vis en wat peper en zout toe. Laat de vis in 7 minuten langzaam gaar stoven, met de deksel half op de pan. Verdeel de vis met een lepel in stukken. Voeg op het laatste moment de dille toe. Schep de rijst op de borden. Verdeel de vis met saus erover en leg de bladerdeegdriehoekjes en de bloemkool erbij.

algemeenBestrijk het bladerdeeg voor het bakken met losgeklopte eidooier voor een goudbruine kleur en bestrooi eventueel met sesamzaad.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige vis met knapperig bladerdeeg

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig