Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing
bewaar
bewaar

Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Tomaat inkruisen, enkele tellen in kokend water onderdompelen, met scherp mesje ontvellen, ontpitten en in kleine blokjes snijden. Paprika schoonmaken, wassen en in kleine stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, wassen en vruchtvlees met zaadjes fijnhakken. Knoflook pellen en fijnhakken. In kommetje olijfolie met citroensap tot dikke vinaigrette kloppen. Tomaat, paprika, rode peper en knoflook erdoor roeren. Knoflookbieslook boven kommetje fijn knippen en erdoor mengen. Dressing op smaak brengen met zout en peper. Cocktailgarnalen aan satéprikkers rijgen. Sla over vier bordjes verdelen en garnalenspiesjes erop leggen. Dressing over garnalen en sla sprenkelen, of er apart bij serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalenspiesjes met tomaat-paprikadressing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig