Gegrilde tonijnsteak met witte bonensalade
bewaar
bewaar

Gegrilde tonijnsteak met witte bonensalade

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

(max. 1 dag van tevoren): ris de blaadjes van de takjes tijm en snijd ze fijn. Meng de bonen met de ui, paprika en tijm. Voeg 4 el olie en de azijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en zet afgedekt in de koelkast.

Meng de cherrytomaten en de rucola door de salade. Verhit de grillpan, bestrijk de tonijnsteaks dun met de rest van de olie en gril ze 4 minuten. Keer ze halverwege. Serveer met de salade. Lekker met een dip van avocado, crème fraîche, citroensap en een gesnipperd sjalotje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde tonijnsteak met witte bonensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig