Gegrilde tonijnsteak met witte bonensalade
Aan de slag
(max. 1 dag van tevoren): ris de blaadjes van de takjes tijm en snijd ze fijn. Meng de bonen met de ui, paprika en tijm. Voeg 4 el olie en de azijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en zet afgedekt in de koelkast.
Meng de cherrytomaten en de rucola door de salade. Verhit de grillpan, bestrijk de tonijnsteaks dun met de rest van de olie en gril ze 4 minuten. Keer ze halverwege. Serveer met de salade. Lekker met een dip van avocado, crème fraîche, citroensap en een gesnipperd sjalotje.
Gegrilde tonijnsteak met witte bonensalade
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
(max. 1 dag van tevoren): ris de blaadjes van de takjes tijm en snijd ze fijn. Meng de bonen met de ui, paprika en tijm. Voeg 4 el olie en de azijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en zet afgedekt in de koelkast.
Meng de cherrytomaten en de rucola door de salade. Verhit de grillpan, bestrijk de tonijnsteaks dun met de rest van de olie en gril ze 4 minuten. Keer ze halverwege. Serveer met de salade. Lekker met een dip van avocado, crème fraîche, citroensap en een gesnipperd sjalotje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 takjes verse tijm
2 blikken reuzenbonen
2 rode uien
2 paprika's
6 el olijfolie
2 el witte-wijnazijn
1 bakje cherrytomaten
1 zak rucola
4 tonijnsteaks
Dit heb je nodig
grillpan