Gehakt, aardappelen en paprika uit de oven
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer de paprika en verwijder de steel, zaadlijsten en zaadjes. Snijd de paprika in repen. Bekleed de braadslee of een bakplaat met bakpapier en verdeel de gehaktballetjes, paprika en aardappelpartjes erover. Zet in het midden van de oven ca. 20 min. tot het gehakt gaar is. Controleer dit door 1 gehaktballetje uit de oven te nemen en door te snijden. Schep af en toe om.
Pluk en was de sla. Meng de olie goed met de balsamicoazijn en schep de dressing om met de sla. Serveer de sla bij de gehaktballetjes en aardappel uit de oven.
Gehakt, aardappelen en paprika uit de oven
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer de paprika en verwijder de steel, zaadlijsten en zaadjes. Snijd de paprika in repen. Bekleed de braadslee of een bakplaat met bakpapier en verdeel de gehaktballetjes, paprika en aardappelpartjes erover. Zet in het midden van de oven ca. 20 min. tot het gehakt gaar is. Controleer dit door 1 gehaktballetje uit de oven te nemen en door te snijden. Schep af en toe om.
Pluk en was de sla. Meng de olie goed met de balsamicoazijn en schep de dressing om met de sla. Serveer de sla bij de gehaktballetjes en aardappel uit de oven.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode paprika's
1 schaal Hollandse rundergehaktballetjes
600 g aardappelpartjes
1 krop sla
3 el traditionele olijfolie
1 el balsamicoazijn
Dit heb je nodig
bakpapier