Salade met sperziebonen, aardappel en tonijn
bewaar
bewaar

Salade met sperziebonen, aardappel en tonijn

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de puntjes van de sperziebonen en kook ze 5 minuten in ruim kokend water met zout beetgaar. Schep ze uit het water en laat ze iets afkoelen. Snijd de aardappelen in blokjes van 1 centimeter en kook ze in hetzelfde water in 5 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze iets afkoelen. Doe ze in een kom en schep de yoghurt erdoor. Voeg naar smaak peper, zout en wat azijn van de kappertjes toe. Verhit de grillpan. Bestrooi de tonijn met zout en (versgemalen) peper en bestrijk met de olie. Gril de vis 3 minuten, keer halverwege. Verdeel de rucolasla over 4 borden. Schep hierop de sperziebonen en de aardappel. Snijd de tonijnsteaks schuin doormidden, leg de stukken op de salade. Verdeel de olijven en de kappertjes erover en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade met sperziebonen, aardappel en tonijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig