Opperdoezer Ronde met haringsalade en bieslooksaus
bewaar
bewaar

Opperdoezer Ronde met haringsalade en bieslooksaus

Een zomerse salade met warme Opperdoezers, gerookte haring en een frisse bieslookmayonaise.

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Boen de aardappelen schoon onder de kraan en kook ze in water met zout in 20-25 min. gaar. Giet af. Snipper ondertussen de ui. Snijd de bieslook fijn. Doe in een kom en meng met de mayonaise. Pers de knoflook erboven. Voeg het water toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de tomaten in blokjes en meng met de andijvie en enkele eetlepels bieslooksaus. Verwijder het vel van de haringfilets en verdeel in porties. Verdeel de salade over de borden. Snijd de aardappelen open en schep de rest van de bieslooksaus erin. Serveer met de haringfilets.

combinatietipLekker met zoetzure augurkjes.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdoezer Ronde met haringsalade en bieslooksaus

Een zomerse salade met warme Opperdoezers, gerookte haring en een frisse bieslookmayonaise.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig