Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
bewaar
bewaar

Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Mango's van boven naar beneden langs pit in 2 plakken snijden. Vruchtvlees in lengte 3 keer en in breedte 4 keer tot op schil insnijden. Voor dip aardbeien boven kom door zeef wrijven. Naar smaak poedersuiker, gember en limoensap erdoor kloppen. Mango en aardbeiendip tot gebruik in koelkast bewaren.

Mango's met snijvlak op rooster boven warm vuur leggen en in 8 à 10 min. lichtbruin grillen. Mangohelften elk op bord leggen en iets laten afkoelen. Op schil van mangohelften drukken, zodat vruchtvlees naar buiten komt. Stukjes mango van schil snijden en in aardbeiendip dopen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig