Spaans brood met tomaat en knoflook
Aan de slag
Brood aan beide kanten met 4 el olijfolie bedruppelen of bestrijken. Brood op rooster aan beide kanten snel goudbruin grillen.
Brood aan beide kanten met halve teentjes knoflook inwrijven. Tomaten halveren en volledig in brood wrijven. Alleen de schil blijft over. Brood op schaal leggen, rest van olijfolie erover druppelen en naar smaak zeezout erover malen. Lekker bij mediterrane gerechten en gegrilde groenten.
Spaans brood met tomaat en knoflook
bijgerecht
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Brood aan beide kanten met 4 el olijfolie bedruppelen of bestrijken. Brood op rooster aan beide kanten snel goudbruin grillen.
Brood aan beide kanten met halve teentjes knoflook inwrijven. Tomaten halveren en volledig in brood wrijven. Alleen de schil blijft over. Brood op schaal leggen, rest van olijfolie erover druppelen en naar smaak zeezout erover malen. Lekker bij mediterrane gerechten en gegrilde groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 brood
6 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
6 rijpe tomaten
0 zeezout
Dit heb je nodig
barbecue