Bananenketchup
Aan de slag
Banaan schillen en in zo klein mogelijke stukjes snijden. In kom banaan met citroensap mengen. Ketchup, kerriepoeder en zout en peper erdoor roeren. Saus in schaaltje scheppen en, afgedekt, tot gebruik in koelkast bewaren. Lekker bij o.a. worstjes, spiesjes, hamburgers en vegetarische balletjes.
Bananenketchup
bijgerecht
null personen
55 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Banaan schillen en in zo klein mogelijke stukjes snijden. In kom banaan met citroensap mengen. Ketchup, kerriepoeder en zout en peper erdoor roeren. Saus in schaaltje scheppen en, afgedekt, tot gebruik in koelkast bewaren. Lekker bij o.a. worstjes, spiesjes, hamburgers en vegetarische balletjes.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rijpe banaan
100 ml ketchup
1 theelepel kerriepoeder