Gorgonzolapizzabroodjes
Aan de slag
Shoarmabroodjes als envelop insnijden. Tapenade met pizzakruiden vermengen en binnenkant broodjes hiermee bestrijken. Champignons, ui en gorgonzola over broodjes verdelen en goed erin stoppen. Broodjes met hand zo veel mogelijk dichtdrukken. Tot gebruik in koelkast bewaren.
Broodjes tussen goed ingevette hamburgerklem leggen en aan elke kant ca. 3 min. grillen. Broodjes op schaal leggen en voor serveren enkele minuten laten afkoelen.
Gorgonzolapizzabroodjes
hoofdgerecht
null personen
250 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Shoarmabroodjes als envelop insnijden. Tapenade met pizzakruiden vermengen en binnenkant broodjes hiermee bestrijken. Champignons, ui en gorgonzola over broodjes verdelen en goed erin stoppen. Broodjes met hand zo veel mogelijk dichtdrukken. Tot gebruik in koelkast bewaren.
Broodjes tussen goed ingevette hamburgerklem leggen en aan elke kant ca. 3 min. grillen. Broodjes op schaal leggen en voor serveren enkele minuten laten afkoelen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 shoarmabroodjes
3 eetlepels gedroogde tomaten
1 eetlepel pizzakruiden
100 g champignons
½ ui
75 g gorgonzola
Dit heb je nodig
barbecue
hamburgerklem