Gorgonzolapizzabroodjes
bewaar
bewaar

Gorgonzolapizzabroodjes

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Shoarmabroodjes als envelop insnijden. Tapenade met pizzakruiden vermengen en binnenkant broodjes hiermee bestrijken. Champignons, ui en gorgonzola over broodjes verdelen en goed erin stoppen. Broodjes met hand zo veel mogelijk dichtdrukken. Tot gebruik in koelkast bewaren.

Broodjes tussen goed ingevette hamburgerklem leggen en aan elke kant ca. 3 min. grillen. Broodjes op schaal leggen en voor serveren enkele minuten laten afkoelen.

algemeenNog zo'n recept voor culinaire inventiviteit! Alle soorten kaas en groenten zijn mogelijk. Denk eens aan mozzarella met geroosterde paprika (uit pot) en bosui. Of aan reepjes prei, honing en geitenkaas. Aan een vegetarische tosti met plakken tomaat en Hollandse kaas. Aan nog veel meer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gorgonzolapizzabroodjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig