Libanese kipkebabs
bewaar
bewaar

Libanese kipkebabs

25 min. bereiden / 6 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

In lage schaal yoghurt, olie, sinaasappelsap, knoflook, kaneel, kardemom en gemberpoeder door elkaar kloppen. Kipfilets in de lengte halveren en door marinade wentelen. Schaal afdekken en kip in koelkast 1 nacht marineren. Kip af en toe keren.

Kipfilets laten uitlekken en aan elke pen in de lengte 2 stukken kipfilet rijgen. Pennen op goed ingevet rooster leggen en ca. 6 min. grillen. Pennen keren en andere kant ook ca. 6 min. grillen. Kip met zout en peper bestrooien. Lekker met Turkse yoghurtsaus, pitabrood en watermeloensalade (recepten zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Libanese kipkebabs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig