Cakerol met aardbeiencrème
bewaar
bewaar

Cakerol met aardbeiencrème

25 min. bereiden / 15 min. oventijd / 1 uur wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Splits de eieren. Klop het eigeel schuimig met de suiker en de limonadesiroop. Klop het eiwit stijf met het zout. Zeef de bloem en roer door het eigeelmengsel. Spatel voorzichtig het eiwit erdoor.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en bestrijk met een 2-3 cm dikke plak van het beslag. Bak in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin. Laat de cake na het bakken minstens 1 uur goed afkoelen.

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd eventueel de witte harde kernen eruit. Pureer de helft van de aardbeien met de staafmixer of in de keukenmachine en schep dit door de mascarpone. Schep daarna de honing erdoor.

Bestrijk de plak cake met het mascarponemengsel, verdeel de rest van de aardbeien erover (snijd de grote aardbeien in stukken). Rol het gebak voorzichtig op. Bestrooi de cakerol vlak voor het serveren ruim met poedersuiker.

Eieren splitsen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cakerol met aardbeiencrème

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig