Kropsla met ei en spekjes
bewaar
bewaar

Kropsla met ei en spekjes

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd 2 hardgekookte eieren in blokjes. Bak 125 g spekreepjes zachtjes knapperig bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier, bewaar het spekvet. Rasp de schil van een 1/2 schoongeboende citroen en pers de vrucht uit. Klop in een wijde schaal het sap met de rasp, het spekvet en 5 el mayonaise tot een dressing, breng met zout en peper op smaak. Was en droog de bladeren van 1 grote krop sla en scheur in stukken. Meng de dressing door de sla. Bestrooi met spekjes en ei.

algemeenDit gerecht is lekker bij Varkensvlees in honing-sinaasappelmarinade. Zie recept elders op ah.nl

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kropsla met ei en spekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig