Kropsla met eierdressing
bewaar
bewaar

Kropsla met eierdressing

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Sla wassen en (in slacentrifuge) droogmaken. Bladeren in stukjes scheuren. Peterselie fijn knippen. Eieren laten schrikken, pellen, halveren en dooiers eruit nemen. Boven slaschaal eierdooiers door zeef wrijven. Al kloppend scheutje voor scheutje olie en azijn toevoegen, blijven kloppen tot mooi gebonden dressing. Peterselie erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Eiwitten heel fijn hakken. Sla luchtig door dressing scheppen. Eiwit erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kropsla met eierdressing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig