Spinaziesalade met mihoen en kip
bewaar
bewaar

Spinaziesalade met mihoen en kip

Oosterse salade met chili- en sojasaus, limoen en knoflook.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Breek de mihoen doormidden en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de mihoen in een vergiet en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

Snijd de kipfilet in repen. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de repen kip in 5-6 min. bruin en gaar, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep ze op een bord.

Klop in een kom voor de dressing de chilisaus met de knoflook, het limoensap en de sojasaus door elkaar.

Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in linten. Schep in een grote schaal de mihoen om met de dressing, spinazie en komkommer. Leg er de repen kip op.

variatietipJapanse sojasaus over? Je geeft er een kopje soep een oppepper mee. Sojasaus is een jaar houdbaar in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziesalade met mihoen en kip

Oosterse salade met chili- en sojasaus, limoen en knoflook.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig