Tzatziki met appel en dille
Aan de slag
Schil de komkommer en halveer hem overlangs. Schraap met een theelepel de zaadjes eruit. Rasp de komkommer. Laat de komkommerrasp uitlekken in een vergiet. Schil de appel, verwijder het klokhuis en rasp het vruchtvlees. Meng in een schaal de komkommer- en appelrasp met de yoghurt, knoflook en dille. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bewaar de tzatziki eventueel afgedekt in de koelkast.
Tzatziki met appel en dille
bijgerecht
null personen
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de komkommer en halveer hem overlangs. Schraap met een theelepel de zaadjes eruit. Rasp de komkommer. Laat de komkommerrasp uitlekken in een vergiet. Schil de appel, verwijder het klokhuis en rasp het vruchtvlees. Meng in een schaal de komkommer- en appelrasp met de yoghurt, knoflook en dille. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bewaar de tzatziki eventueel afgedekt in de koelkast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
1 appel
300 ml Griekse yoghurt
2 tenen knoflook
2 eetlepels verse dille
Dit heb je nodig
keukenpapier