Kikkererwtendip met sesamzaad
bewaar
bewaar

Kikkererwtendip met sesamzaad

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Pureer in een hoge kom met een keukenmachine of een staafmixer de kikkererwten met de knoflook. Voeg geleidelijk de olie en het citroensap toe en pureer tot een smeuïge, dikke massa ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe. Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen op een bord. Smeer de dip dun uit over een bord en strooi het sesamzaad erover. Bewaar de dip eventueel afgedekt in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kikkererwtendip met sesamzaad

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig