Meloen met gembermascarpone
bewaar
bewaar

Meloen met gembermascarpone

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Hak de gemberbolletjes fijn. Roer in een kom de mascarpone los met 2 eetlepels gembersiroop en meng de gember erdoor. Snijd de meloen in 8 parten en verwijder de zaadjes. Bewaar de meloen en het mascarponemengsel eventueel afgedekt in de koelkast.

Bestrijk het snijvlak van de meloen met gembersiroop. Leg de meloenparten op het snijvlak op een ingevet rooster of grilltopper boven matig heet vuur. Gril de parten ca. 1 minuut per kant, tot de meloen lichtbruine strepen krijgt. Leg op elk bord 2 meloenparten en schep wat van de gembermascarpone ernaast. Druppel de rest van de gembersiroop erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Meloen met gembermascarpone

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig