Tomatentapenade met oude kaas
Aan de slag
Pureer de tomaten met de rozemarijn en de knoflook in een keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer. Meng de kaas erdoor en voeg geleidelijk olie toe en pureer tot een smeuïge pasta ontstaat. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de tomatentapenade in een schaaltje en zet minimaal 30 minuten afgedekt in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken.
Tomatentapenade met oude kaas
bijgerecht
null personen
0 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de tomaten met de rozemarijn en de knoflook in een keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer. Meng de kaas erdoor en voeg geleidelijk olie toe en pureer tot een smeuïge pasta ontstaat. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de tomatentapenade in een schaaltje en zet minimaal 30 minuten afgedekt in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g zongedroogde tomaten in olie
1 eetlepel verse rozemarijn
1 teen knoflook
4 eetlepels geraspte kaas
2 eetlepels olijfolie extra vierge
0 (bos)uitjes
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine