Zomersalade met kaas en frambozen
Deze supersnelle salade is dé topper op het picknickkleed, let op onze woorden!
Aan de slag
Pel en halveer de ui, snijd in helften in flinterdunne ringen. Verdeel de rucola en de rode ui over een grote plaatje schaal en sprenkel de dressing erover.
Verkruimel de kaas boven de salade en verdeel de frambozen erover. Serveer de salade meteen, zo blijft de rucola knapperig.
Zomersalade met kaas en frambozen
Deze supersnelle salade is dé topper op het picknickkleed, let op onze woorden!
bijgerecht
null personen
170 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pel en halveer de ui, snijd in helften in flinterdunne ringen. Verdeel de rucola en de rode ui over een grote plaatje schaal en sprenkel de dressing erover.
Verkruimel de kaas boven de salade en verdeel de frambozen erover. Serveer de salade meteen, zo blijft de rucola knapperig.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kleine rode ui
75 g rucola
100 ml honing-mosterddressing
125 g witte kaasblokjes
150 g verse frambozen