Visspies met laurier en citroen
bewaar
bewaar

Visspies met laurier en citroen

20 min. bereiden / 2 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de vis in blokjes van ca. 3 cm. Meng in een kom de visblokjes met de olie, knoflook, de tijm en laurier. Meng het geheel door de vis. Dek de kom af en laat de vis minimaal 1 uur marineren.

Snijd de citroen in 4 gelijke parten. Rijg de vis samen met de blaadjes laurier aan de satépennen. Gril de spiesen op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 3-4 minuten per kant gaar. Strooi er zout en peper naar smaak over en knijp de gegrilde citroen erboven uit.

Vis grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visspies met laurier en citroen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig