Kipsaté met komkommer-wortelsalade
bewaar
bewaar

Kipsaté met komkommer-wortelsalade

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de komkommer en halveer hem overlangs. Schraap met een theelepel de zaadjes eruit. Rasp de komkommer en laat het uitlekken in een vergiet. Meng het met de wortel en stoneleeks in een schaal. Schep de stemgember, azijn en gembersiroop erdoor met zout en peper naar smaak. Bewaar de salade afgedekt in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Rijg de gemarineerde kipblokjes aan de 8 (geweekte) satéstokjes. Leg de satés op een ingevet rooster of grilltopper boven heet vuur en gril ze in 4-5 minuten per kant gaar. Serveer de saté op of naast een schep salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipsaté met komkommer-wortelsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig