Visschoteltje met garnalen
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de ovenschaal in. Wrijf de visfilets in met citroensap, zout en peper en leg ze in de ovenschaal. Meng preireepjes en jumbogarnalen met wat citroensap, zout en peper en verdeel ze over de visfilets. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en lepel deze over de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie, schuif hem in het midden van de oven en laat de visfilets in 25 min. gaar worden.
Kook intussen de aardappelen in weinig water met wat zout gaar in 25 minuten. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water in 4-5 minuten. Serveer de vis met broccoli en aardappelen.
Visschoteltje met garnalen
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
30 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de ovenschaal in. Wrijf de visfilets in met citroensap, zout en peper en leg ze in de ovenschaal. Meng preireepjes en jumbogarnalen met wat citroensap, zout en peper en verdeel ze over de visfilets. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en lepel deze over de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie, schuif hem in het midden van de oven en laat de visfilets in 25 min. gaar worden.
Kook intussen de aardappelen in weinig water met wat zout gaar in 25 minuten. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water in 4-5 minuten. Serveer de vis met broccoli en aardappelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 pangasiusfilets
1 citroen
1 dunne prei
1 bakje jumbo garnalen
1 zakje Hollandaisesaus
1 zak aardappelen
500 g broccoli
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
aluminiumfolie
ovenschaal inhoud ca. 2 liter