Visschoteltje met garnalen
bewaar
bewaar

Visschoteltje met garnalen

30 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de ovenschaal in. Wrijf de visfilets in met citroensap, zout en peper en leg ze in de ovenschaal. Meng preireepjes en jumbogarnalen met wat citroensap, zout en peper en verdeel ze over de visfilets. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en lepel deze over de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie, schuif hem in het midden van de oven en laat de visfilets in 25 min. gaar worden.

Kook intussen de aardappelen in weinig water met wat zout gaar in 25 minuten. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water in 4-5 minuten. Serveer de vis met broccoli en aardappelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visschoteltje met garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig