Wraphoorntjes
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de kipreepjes in ca. 10 minuten bruin en krokant. Breng ze op smaak met zout en (versgemalen) peper.
Draai hoorntjes van de tortillawraps en zet ze vast met een cocktailprikker. Verwarm de oven voor op 175 °C. Vul de hoorntjes afwisselend met laagjes kip, tomaat, peen en mais. Leg een vel bakpapier op een bakblik en leg hierop de hoorntjes. Bestrooi ze met kaas naar smaak. Gratineer en verwarm de hoorntjes 15 minuten in de oven. Direct serveren.
Wraphoorntjes
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de kipreepjes in ca. 10 minuten bruin en krokant. Breng ze op smaak met zout en (versgemalen) peper.
Draai hoorntjes van de tortillawraps en zet ze vast met een cocktailprikker. Verwarm de oven voor op 175 °C. Vul de hoorntjes afwisselend met laagjes kip, tomaat, peen en mais. Leg een vel bakpapier op een bakblik en leg hierop de hoorntjes. Bestrooi ze met kaas naar smaak. Gratineer en verwarm de hoorntjes 15 minuten in de oven. Direct serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el olie
2 kipfilets
8 kleine wraptortilla's
2 tomaten
1 zak peen julienne
1 blik maïskorrels
0 geraspte jonge kaas
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
bakpapier