Kaasflensjes met maïs, sla en ham
bewaar
bewaar

Kaasflensjes met maïs, sla en ham

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

In een ruime schaal bloem, met 1 tl zout, 1/2 tl peper, paprikapoeder, ei en helft van melk roeren tot dik beslag. Rest melk en 1 dl water beetje bij beetje toevoegen. Kaas erdoor roeren. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Maïskorrels laten uitlekken. Sla schoonmaken en in reepjes snijden. In ruime schaal uitjes, maïs, reepjes sla, ham en 1/2 tl peper mengen. In 2 koekenpannen elk 1/2 tl olie verhitten, sauslepel beslag in elke pan scheppen, beslag over bodem laten lopen zodat bodem bedekt is. Flensjes aan beide kanten bruinbakken. Op bord laten glijden en afgedekt warm houden. Rest flensjes bakken (ca. 12). Op elk flensje slablad leggen, paar lepels van maïsmengsel erop scheppen en 1 el dressing erover scheppen. Flensjes oprollen of dubbelvouwen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kaasflensjes met maïs, sla en ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig