Kiproerbak met noedels, chilisaus en kokosmelk
Aan de slag
Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in dunne reepjes. Dep de kipreepjes droog met keukenpapier en schep ze om met de bloem en wat zout en peper naar smaak.
Verhit een wok droog voor, schenk er 1 eetlepel olie in en roerbak op hoog vuur de kipreepjes goudbruin en gaar in ca. 4 minuten. Voeg de rest van de olie toe, schep de groente in de wok en roerbak 4-5 minuten op hoog vuur.
Voeg de chilisaus en kokosmelk toe en warm het mengsel al omscheppend 3-4 minuten door, zodat de groente gaar wordt.
Verdeel de mie over de diepe borden of kommen, schep de roerbak erop.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Kiproerbak met noedels, chilisaus en kokosmelk
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
20 min. bereiden
1 min. wachten
Aan de slag
Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in dunne reepjes. Dep de kipreepjes droog met keukenpapier en schep ze om met de bloem en wat zout en peper naar smaak.
Verhit een wok droog voor, schenk er 1 eetlepel olie in en roerbak op hoog vuur de kipreepjes goudbruin en gaar in ca. 4 minuten. Voeg de rest van de olie toe, schep de groente in de wok en roerbak 4-5 minuten op hoog vuur.
Voeg de chilisaus en kokosmelk toe en warm het mengsel al omscheppend 3-4 minuten door, zodat de groente gaar wordt.
Verdeel de mie over de diepe borden of kommen, schep de roerbak erop.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g mienestjes
380 g kipfilets
1 el tarwebloem
3 el traditionele olijfolie
800 g verse oosterse wokgroenten
100 ml chilisaus
200 ml kokosmelk