Geroerbakte kokoskip en groenten
bewaar
bewaar

Geroerbakte kokoskip en groenten

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kip met de kerrie en zout en (versgemalen) peper naar smaak en laat de kip even liggen. Verhit een wok en voeg de olie toe als de wok begint te walmen. Laat de olie door de wok walsen. Bak de kipreepjes in de hete olie in 2-3 min. bruin aan. Voeg de roerbakmix en de prei toe en bak de groenten al omscheppend 5 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 2-3 minuten. Schep de rijst in 4 kommen en verdeel de kip erover. Bestrooi met de seroendeng.

algemeenEen restje kokosmelk kunt u 2-3 dagen in de koelkast bewaren. Lekker in soepen, sauzen, marinades en dressings. Invriezen kan natuurlijk ook: in een dichtgeknoopt diepvrieszakje of een afgesloten plastic bewaarbakje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroerbakte kokoskip en groenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig