Witlofschotel met kaassaus
Een echte Hollandse klassieker.
20 min. bereiden / 15 min. oventijd / 20 min. wachten
5 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de aardappeltjes in de ovenschaal om met de olijfolie, bak ze gaar in 20 minuten. Halveer de wtlofstronkjes door de lengte. Kook de witlofstronkjes 10 min. en spoel ze koud af in een vergiet.
Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem steeds een half stronkje witlof en wikkel dat in een plakje ham.
Neem de schaal met aardappelen uit de oven, leg de witlofrolletjes op de aardappelen. Lepel de saus over de witlofrolletjes en zet de schotel nog 15 min. in de oven.
Witlofschotel met kaassaus
Een echte Hollandse klassieker.
hoofdgerecht
null personen
20 min. bereiden
20 min. wachten
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de aardappeltjes in de ovenschaal om met de olijfolie, bak ze gaar in 20 minuten. Halveer de wtlofstronkjes door de lengte. Kook de witlofstronkjes 10 min. en spoel ze koud af in een vergiet.
Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem steeds een half stronkje witlof en wikkel dat in een plakje ham.
Neem de schaal met aardappelen uit de oven, leg de witlofrolletjes op de aardappelen. Lepel de saus over de witlofrolletjes en zet de schotel nog 15 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g Toscaanse aardappelpartjes
3 el traditionele olijfolie
750 g witlof
46 g kaassaus in zakje
250 g achterham