Hartige pannenkoekentaart met kaassaus
bewaar
bewaar

Hartige pannenkoekentaart met kaassaus

Joepie we eten pannenkoeken! Maar deze keer wél met groenten erin.

35 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de groenten in kokend water 1 min. Giet af en laat goed uitlekken. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Vet de springvorm in. Bedek de bodem van de pringvorm met 1 pannenkoek. Maak vervolgens telkens een laagje groenten, laagje kaassaus, laagje gemalen en kaas en weer een pannenkoek. eindig met de groenten en gemalen kaas.

Zet de springvorm in het midden van de hete oven. Laat de pannenkoekentaart in ca. 15 min. door en door warm en een beetje bruin worden. Verwijder de vorm en snijd de taart op een grote schaal in 8 punten. Serveer aan tafel op bordjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige pannenkoekentaart met kaassaus

Joepie we eten pannenkoeken! Maar deze keer wél met groenten erin.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig