Hartige pannenkoekentaart met kaassaus
Joepie we eten pannenkoeken! Maar deze keer wél met groenten erin.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de groenten in kokend water 1 min. Giet af en laat goed uitlekken. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Vet de springvorm in. Bedek de bodem van de pringvorm met 1 pannenkoek. Maak vervolgens telkens een laagje groenten, laagje kaassaus, laagje gemalen en kaas en weer een pannenkoek. eindig met de groenten en gemalen kaas.
Zet de springvorm in het midden van de hete oven. Laat de pannenkoekentaart in ca. 15 min. door en door warm en een beetje bruin worden. Verwijder de vorm en snijd de taart op een grote schaal in 8 punten. Serveer aan tafel op bordjes.
Hartige pannenkoekentaart met kaassaus
Joepie we eten pannenkoeken! Maar deze keer wél met groenten erin.
hoofdgerecht
null personen
806 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de groenten in kokend water 1 min. Giet af en laat goed uitlekken. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Vet de springvorm in. Bedek de bodem van de pringvorm met 1 pannenkoek. Maak vervolgens telkens een laagje groenten, laagje kaassaus, laagje gemalen en kaas en weer een pannenkoek. eindig met de groenten en gemalen kaas.
Zet de springvorm in het midden van de hete oven. Laat de pannenkoekentaart in ca. 15 min. door en door warm en een beetje bruin worden. Verwijder de vorm en snijd de taart op een grote schaal in 8 punten. Serveer aan tafel op bordjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
49 g kaassaus in zakje
8 pannenkoeken naturel
300 g geraspte jonge kaas mild 30+
Dit heb je nodig
springvorm (ø 20 cm )