Patérolletjes met mosterd en ei
bewaar
bewaar

Patérolletjes met mosterd en ei

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Eieren in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water spoelen, pellen en fijnhakken. Met broodmes korstjes van brood snijden. Met deegroller sneetjes platrollen. Bieslook boven kom fijnknippen en mengen met gehakt ei. In kom paté en kaas mengen en gladroeren. Broodplakjes per 2 in lengte achter elkaar leggen, en uiteinden aan elkaar vastdrukken. Broodplakken insmeren met mosterd. Vervolgens laagje patémengsel erop smeren en bestrooien met ei-bieslookmengsel. Broodplakken oprollen en tot gebruik in plasticfolie in koelkast leggen. Rolletjes met elektrisch mes of broodmes in schuine plakjes van ca. 1 cm snijden. Op schaal serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Patérolletjes met mosterd en ei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig