Schol met tomatentapenade
bewaar
bewaar

Schol met tomatentapenade

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten wassen, in vieren delen en zaadjes verwijderen. In keukenmachine ansjovis, kappertjes, olijven en tomaten mengen tot smeerbaar geheel. Scholfilet insmeren met laagje tapenade. Schol verdelen in ca. 6 stukjes ter grootte van lepelholte en pijnboompitjes erover verdelen. Visamuses op bakplaat zetten en in ca. 7 minuten in midden van oven gaar laten worden. Amuses op lepels leggen en garneren met basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schol met tomatentapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig