Croissanttoast met madagascar-eend
Aan de slag
Croissants elk in vier schuine plakken snijden. Rucolacress van bedje knippen. In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken. Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout. Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren. Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen. Pepersaus erop scheppen. Direct serveren.
Croissanttoast met madagascar-eend
null porties
105 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Croissants elk in vier schuine plakken snijden. Rucolacress van bedje knippen. In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken. Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout. Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren. Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen. Pepersaus erop scheppen. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 croissants
1 doosje rucolacress
2 eetlepels cognac of vieux
1 theelepel vloeibare
2 eetlepels crème fraîche
½ eetlepel tomatenpuree
1 eetlepel groene peperkorrels
1 pakje gerookte eendenborstplakjes