Seccatarolletjes met rucola
Aan de slag
Pijnboompitten in droge koekenpan in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Intussen rucola in stukken van ca. 5 cm snijden. Seccataplakjes naast elkaar op werkblad uitspreiden. Rucola op 1 helft van seccata leggen. In kom olie en azijn door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Dressing over rucola sprenkelen. Pijnboompitten over rucola verdelen en seccata oprollen. Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers.
Seccatarolletjes met rucola
null porties
35 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pijnboompitten in droge koekenpan in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Intussen rucola in stukken van ca. 5 cm snijden. Seccataplakjes naast elkaar op werkblad uitspreiden. Rucola op 1 helft van seccata leggen. In kom olie en azijn door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Dressing over rucola sprenkelen. Pijnboompitten over rucola verdelen en seccata oprollen. Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetlepel pijnboompitten
1 bakje rucola
2 pakjes seccata (vleeswaren
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel balsamicoazijn
Dit heb je nodig
cocktailprikkers