Wontondriehoekjes
Aan de slag
Filobladerdeeg in ca. 2 uur ontdooien. Spinazie in zeef laten ontdooien. Gehakt mengen met sojasaus, sesamolie, sherry en suiker. Knoflook pellen en erboven uitpersen, op smaak brengen met tabasco. Vocht uit spinazie drukken en door gehakt mengen.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Vel filobladerdeeg in lengte in 3 repen snijden. Reep dun met olie besmeren. Lepeltje vulling op onderkant scheppen. Vulling diagonaal in filodeeg om en om tot driehoekje vouwen. Dit met rest van filobladerdeeg herhalen. Bovenkant van driehoekjes met olie bestrijken en door sesamzaad halen. Op met bakpapier beklede bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten lichtbruin bakken. Driehoekjes warm of koud serveren.
Wontondriehoekjes
null porties
70 kcal
35 min. bereiden
120 min. wachten
Aan de slag
Filobladerdeeg in ca. 2 uur ontdooien. Spinazie in zeef laten ontdooien. Gehakt mengen met sojasaus, sesamolie, sherry en suiker. Knoflook pellen en erboven uitpersen, op smaak brengen met tabasco. Vocht uit spinazie drukken en door gehakt mengen.
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Vel filobladerdeeg in lengte in 3 repen snijden. Reep dun met olie besmeren. Lepeltje vulling op onderkant scheppen. Vulling diagonaal in filodeeg om en om tot driehoekje vouwen. Dit met rest van filobladerdeeg herhalen. Bovenkant van driehoekjes met olie bestrijken en door sesamzaad halen. Op met bakpapier beklede bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten lichtbruin bakken. Driehoekjes warm of koud serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 vellen filobladerdeeg
75 g spinazie
150 g half-om-halfgehakt
2 eetlepels sojasaus
1 theelepel sesamolie
1 theelepel sherry
1 theelepel suiker
1 teentje knoflook
0 tabasco
2 eetlepels olie
2 eetlepels sesamzaadjes
Dit heb je nodig
bakpapier