Komkommerringen met ham
Hip hapje voor bij de borrel: met ham, augurk en dille.
Aan de slag
Was de komkommer en snijd met een dunschiller een aantal repen van de schil in de lengte af, zodat een streepmotief ontstaat. Snijd plakken van ca. 1 cm van de komkommer. Steek met een appelboor (of mesje) de zaadlijsten uit de plakken.
Snijd de plakken ham in de lengte doormidden en rol de reepjes om de augurken. Leg een plukje dille op de ham-augurkrolletjes en steek ze door de komkommerringen. Direct serveren.
Komkommerringen met ham
Hip hapje voor bij de borrel: met ham, augurk en dille.
null porties
15 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Was de komkommer en snijd met een dunschiller een aantal repen van de schil in de lengte af, zodat een streepmotief ontstaat. Snijd plakken van ca. 1 cm van de komkommer. Steek met een appelboor (of mesje) de zaadlijsten uit de plakken.
Snijd de plakken ham in de lengte doormidden en rol de reepjes om de augurken. Leg een plukje dille op de ham-augurkrolletjes en steek ze door de komkommerringen. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ komkommer
4 plakjes achterham
8 augurken
4 takjes verse dille
Dit heb je nodig
appelboor