Soesjestaartje
bewaar
bewaar

Soesjestaartje

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Maak glazuur door de poedersuiker om te roeren met 2-3 el water; doe er eerst 1 el door en daarna pas de volgende tot het een dik glazuur is (alle poedersuiker moet door het vocht zijn opgenomen, maar het moet niet vloeibaar worden). Bewaar een beetje los poedersuiker ter garnering. Verdeel het glazuur over de slagroomsoesjes en leg op 4 bordjes steeds 3 soesjes naast elkaar en daarop 1 soesje, zodat het er als een taartje uitziet. Serveer met kerstpastilles en blaadjes munt en bestrooi het bordje met de achtergebleven poedersuiker. Koel bewaren tot gebruik.

algemeen*AH Excellent voor de Feestdagen product. Tijdelijk in het assortiment.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Soesjestaartje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig